can't open any DF2 programs

A Discussion Area For Registered Forum Members.
Post Reply
User avatar
Charlie1-PG-
Squad Member
Squad Member
Posts: 228
Joined: Wed Oct 13, 2010 4:43 pm
Location: Toronto, Canada

can't open any DF2 programs

Post by Charlie1-PG- »

Hi all

Need assistance..... when I try to open the DF2 games I get the following message:

'You must first run the game as an administrator in order to activate the product'

Anyone else get this message? or know how to get around this problem??

Thanks

C1
Image
Image
huntor
PrimeTech Administrator
PrimeTech Administrator
Posts: 1112
Joined: Mon Sep 27, 2010 12:00 am

Re: can't open any DF2 programs

Post by huntor »

No I havent but it sounds like it can't create the standard text file/system configs for the game. Right click on the desktop icon and run as administrator. Or copy the game from the programs files (x86) folder to another part of your c drive. C:\Novalogic\DFX2.

Run it outside of the Programs Files folder as it is write protected unless you are an administrator of your pc.

Hope it works for you.
Datacenter Connection 3-22-14
Image
Bubbachuk-PG-
Site Admin
Site Admin
Posts: 4502
Joined: Sun May 16, 2010 1:59 pm
Location: Clermont, Florida
Contact:

Re: can't open any DF2 programs

Post by Bubbachuk-PG- »

Did you just reinstall the game?
Image
Image

The democracy will cease to exist when you take away from those who
are willing to work and give to those who would not.
~ Thomas Jefferson

Website: http://pgsquad.com
Facebook: https://www.facebook.com/oliver.holmes.357
User avatar
Charlie1-PG-
Squad Member
Squad Member
Posts: 228
Joined: Wed Oct 13, 2010 4:43 pm
Location: Toronto, Canada

Re: can't open any DF2 programs

Post by Charlie1-PG- »

I tried to re-install.... same problem..
I did a right mouse click on it and ran as administrator and that seemed to work
Thanks all
cheers
Image
Image
Post Reply